AMFO 2023 prihlas saPrihlasovanie so súťaží organizovaných Národným osvetovým strediskom v Bratislave prebieha prostredníctvom online formulárov
https://www.nocka.sk/chcemsaprihlasit/prihlasenie

Pokiaľ sa prihlasujete do súťaže po prvýkrát, tak je potrebné vytvoriť si prístup, ktorý už budete mať vytvorený aj na ďalšie ročníky. Zapamätajte si prihlasovacie údaje, ktoré použijete vždy pri prihlasovaní sa do systému aj v ďalších rokoch. Vďaka svojmu prístupu sa nemusíte prihlásiť iba do fotografickej súťaže AMFO, ale aj do ostatných súťaží.

Pre účely AMFA:

1. Kategória súťaží: vizuálna 
2. Súťaž: AMFO
3. Kraj: Žilinský
4. - vyberiete AMFO, ktoré organizuje  Čadca

PRIHLÁSIŤ SA

- údaje o fotoklube vypisujete iba vtedy, pokiaľ do niektorého patríte
- Prihlásite fotografie, po odskrolovaní propozícií začiarknete:  Súhlasím s podmienkami uvedenými v propozíciach súťaže (bez toho Vás systém nepustí)
- Pokiaľ Vás to nebude chcieť pustiť ďalej, hľadajte červene označenú kolonku v tých, ktoré ste vypisovali - tú bude treba opraviť. Najčastejšia chyba je v dátume - bez medzier.

Prihlášku môžete uložiť "na neskôr" - čiže sa budete môcť k nej vrátiť a doplniť, opraviť, ale nebudete ešte prihlásení. Nájdete ju v kolonke "moje prihlášky". Pokiaľ odošlete prihlášku do súťaže, ešte budete musieť nahrať fotografie (2 - 10 MB) - v druhej časti prihlášky, alebo v časti moje prihlášky - možnosti. Elektronické fotografie je potrebné označiť: napr. III.B_Laura_Fotografická_Ohňostroj (veková skupina.kategória_meno_priezvisko_názov diela). Pokiaľ budete mať akýkoľvek problém so zasielaním fotografie, buď ma kontaktujte, alebo pošlite mi ich označené cez uschovňu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Ako posledný krok označíte vytlačené fotografie identifikačným štítkom, ktorý vytlačíte pri prihláške a prinesiete fotografie do Kysuckého kultúrneho strediska v Čadci, 17. novembra 1258, 022 01  Čadca. Bližšie informácie:
celoštátne  kolo NOC-ka: https://www.nocka.sk/sutaze-a-prehliadky/amfo/
regionálne kolo KKS v Čadci: https://www.kulturnekysuce.sk/vytvarnictvo-foto-film/2810-amfo-2024

Ľubica Ligocká, 0902 261 067