Milí naši priatelia, divadelníci, pedagógovia, výtvarníci, fotografi, filmári, folkloristi a remeselníci !

Toľko podujatí sme mali s Vami naplánovaných a zrazu ako blesk z jasného neba prišiel k nám nečakaný hosť v podobe epidémie nového koronavírusu KOVID 19, ktorý zasiahol celý svet, nielen naše Slovensko. Všetko sa zrazu zastavilo, všetky kultúrne podujatia, stretnutia nielen medzi Vami, ale i s nami – organizátormi všetkých kultúrnych podujatí, postupových súťažných prehliadok, workshopov, výstav, vzdelávacích seminárov atď. Je nám to všetkým veľmi ľúto, ale túto celosvetovú pandémiu, ktorú si ľudstvo nepamätá od 2. sv. vojny, musíme spoločnými silami zvládnuť. Už druhý mesiac platia na Slovensku opatrenia, ktoré výrazne limitujú náš život. Väčšina z nás je zatvorená doma a tí, ktorí môžu, z domu aj pracujú, deti nechodia do školy, učia sa doma.

Kysucké kultúrne stredisko v Čadci spolupracuje s množstvom odborníkov a umelcov. V tomto čase pripravilo pre Vás anketu s otázkami, na ktoré Vás prosíme napísať odpoveď.

- Pýtame sa Vás, ako prežívate Vy osobne, či už ako pedagóg, divadelný režisér, výtvarník, fotograf, filmár, folklorista, remeselník, túto celosvetovú pandémiu koronavírusu, ako obmedzila Vašu prácu, záujmy a záľuby ?
- V čom najviac cítite toto obmedzenie a ako momentálnu situáciu zvládate a riešite ?
- Nachádzate aj nejaké inovatívne možnosti vo Vašej tvorbe?

Svoje odpovede, prosíme, zasielajte mailom na uvedené mailové adresy jednotlivých pracovníkov KKS v Čadci, každý podľa svojho umeleckého zamerania:
- Umelecký prednes, detské divadlo, divadlo dospelých:
Božena Slanináková - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
- Výtvarníctvo, fotografia, film:
Mgr. Ľubica Ligocká - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
- Folklór a remeslo:
Mgr. Erika Šuranská – Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Pokiaľ sa rozhodnete odpovedať prostredníctvom dotazníka (odoslať môžete iba kliknutím na ODOSLAŤ DOTAZNÍK), prikladáme link kde ho nájdete:

https://www.survio.com/survey/d/B9R9R8E3B2V7T5X5J?preview=1

 

Za Vaše skoré odpovede vopred ďakujeme a postupne si ich budete môcť všetky prečítať na webovej stránke Kysuckého kultúrneho strediska v Čadci.
Zároveň Vás prosíme, aby ste sa vyjadrili, či chcete mať odpovede na otázky uverejnené so svojím menom a priezviskom alebo anonymne. Svoj súhlas príp. nesúhlas si napíšte pri zaslaných odpovediach, ktoré prosíme zaslať do 7. mája 2020 /štvrtok/.
Prajeme Vám hlavne veľa zdravia a nevzdávajte sa.

Mgr. Silvia Petreková, v.r
riaditeľka KKS v Čadci