KKS v Čadci Frýdek Místek pozvánka page 0001Vážení priatelia, milí umeleckí rezbári, priaznivci rezbárskeho umenia, touto cestou vás srdečne pozývame na vernisáž výstavy, resp. na zhliadnutie medzinárodného jubilejného 10. ročníka výstavy BESKYDSKÉ TRIENÁLE REZBÁROV.

Vernisáž výstavy sa uskutoční v Českej republike vo Frýdku- Místku v priestoroch frýdeckom zámku v piatok 20. 9. 2019 o 17.00 hod.
V dňoch 20.- 22. 9. v čase od 10.00- 17. 00 hod. bude prebiehať rezbársky plenér k podujatiu. Samotná výstava potrvá do 3. 11. 2019.
Kysucký región budú reprezentovať úspešní a talentovaní kysuckí umeleckí rezbári: Anton Kadura z Podvysokej, Ján Podsklan z Čadce a Marián Zborovančík z Oščadnice.

Kysucké kultúrne stredisko v Čadci, organizácia v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja, v rámci medzinárodnej česko- slovensko-poľskej spolupráce pripravuje toto trienále s českým MUZEOM BESKYD FRÝDEK-MÍSTEK, příspěvková organizace Moravskoslezského kraje a poľským MUZEOM BESKIDZKIE im. Andrzeja Podzorskiego w Wisle.

Budeme sa tešiť na osobné stretnutia.

Mgr. Silvia Petreková
riaditeľka Kysuckého kultúrneho strediska v Čadci

KKS v Čadci Frýdek Místek pozvánka page 0002