Dňa 28. júna 2015 sa v obci Zákopčie konali miestnymi obyvateľmi každoročne očakávané Kopaničiarske hody, tentoraz už ich VIII. ročník. Areál Pod hríbom aj tento rok ožil originálnym programom, ktorý pre obyvateľov obce i návštevníkov pripravila obec Zákopčie spolu s Kysuckým kultúrnym strediskom v Čadci, organizáciou v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja. Podujatie sa uskutočnilo aj s podporou Žilinského samosprávneho kraja.

hudobn_skupina_eminent.jpg Hudobná skupina EMINENT

Všetci návštevníci - od tých najmenších detičiek až po seniorov - si v programe našli potešenie pre svoje oči aj myseľ. V úvode sa predstavil detský folklórny súbor Studnička, deti potešilo aj vystúpenie mažoretiek Astier. Divákom sa ďalej predstavili bratia Tischlerovci, hudobná skupina Eminent, heligónkar Janko Holeščák a skupina David Dave. V rockovom rytme pokračovali skupiny Sklené oči a Jet Stream. Ako sa na správne hody patrí, nechýbal ani stánkový predaj občerstvenia a hodového sortimentu či kolotoče a zábavné atrakcie.
Kopaničiarke hody majú svoje stále miesto medzi podujatiami uskutočňovanými na Zákopčí a preto veríme, že v podobnom pestrom duchu budú pokračovať aj v ďalších rokoch.


                                                       Kysucké kultúrne stredisko v Čadci

dfs_studnika.jpgjet_stream_2.jpgDFS Studniča

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JET STREAM