Dňa 26. 11. 2015 sa  v priestoroch Domu kultúry v Čadci uskutočnil už VII. ročník koncertu -  VEČER VĎAKY. Podujatie organizačne pripravili  Občianske združenie Naša nemocnica v Čadci a organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja: Kysucká nemocnica s poliklinikou Čadca a Kysucké kultúrne stredisko v Čadci.

 

Martin Babjak a Daniel Buranovskýveer_vaky_martin_babjak_a_daniel_buranovsk.jpg

V úvode divákov pozdravili: riaditeľ Kysuckej nemocnice s poliklinikou v Čadci Martin Šenfeld, predseda Žilinského samosprávneho kraja Juraj Blanár a podpredsedníčka občianskeho združenia Naša nemocnica v Čadci Mária Šimčisková.

Tohtoročnú prezentáciu, pod názvom „Čo nového v Kysuckej nemocnici" pripravila predsedníčka občianskeho združenia Viera Valková a odprezentovala ju moderátorka jedinečného večera Katarína Borisová.

Zámerom VII. koncertu bolo podporiť zakúpenie prístroja thera trainer tigo

pre dolné a horné končatiny, ktorý bude slúžiť pacientom pri liečbe viacerých diagnóz

- ochoreniach nervového a svalového systému, kraniocerebrálnych úrazoch atď.

Prístroj predstavila primárka fyziatricko- rehabilitačného oddelenia Daniela Jurgová.

Riaditeľ nemocnice Martin Šenfeld odovzdal ďakovné listy zástupcom organizácií a spoločnostiam, ktoré najviac pomáhajú Kysuckej nemocnici s poliklinikou v Čadci.

Nezabudnuteľným zážitkom umeleckej časti večera zostane pre návštevníkov vystúpenie charizmatických umelcov v zložení: Martin Babjak- operný spevák a barytonista, Daniel Buranovský- klavirista a Michal Červienka- akordeónový virtuóz.
VII. VEČER VĎAKY sa niesol v srdečnej atmosfére plnej sály čadčianskeho domu kultúry. Ďakujeme hudobným umelcom a partnerom podujatia- Žilinskému samosprávnemu kraju, mestu Čadca, Kultúrnemu a informačnému centru mesta Čadca i mediálnym partnerom, ktorými boli: Týždenník KYSUCE, MY KYSUCKÉ NOVINY, KYSUCKÝ VEČERNÍK, KTV ČADCA, Rozhlas a televízia Slovenska, Rádio Regina Banská Bystrica a Rádio LUMEN, spol. s r.o. Banská Bystrica.
Ďakujeme všetkým sponzorom a ľuďom dobrej vôle, ktorí pomáhajú Kysuckej nemocnici s poliklinikou v Čadci i vám, ktorí ste osobne prišli podporiť toto podujatie.


Mgr. Silvia Petreková
riaditeľka KKS v Čadci

veer_vaky-_hostia.jpg

veer_vaky-_udelenie_akovnch_listov.jpg

veer_vaky_michal_ervienka.jpg