Kysucké kultúrne stredisko v Čadci, organizácia v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja, vyhlásilo v marci tohto roku 2. ročník literárnej súťaže TAJOMSTVO ATRAMENTU.

tajomstvo atramentu
Do súťaže sa môžu zapojiť všetci autori poetických alebo prozaických počinov z Kysúc, ktorí v roku 2019 dosiahli resp. dosiahnu vek min. 15 rokov. Základnou podmienkou súťaže je, že príspevky prihlásené do súťaže Tajomstvo atramentu nie sú, ani neboli zverejnené a publikované knižne, v médiách, na internete, v rámci iných literárnych súťaží alebo v zborníkoch. Ďalšie dôležité informácie a podmienky súťaže nájdete v propozíciách, ktoré sú zverejnené na internetovej stránke KKS v Čadci www.kulturnekysuce.sk v sekcii „Propozície a prihlášky“.


Termín uzávierky pre prihlásenie sa do súťaže je 17. jún 2019, ktorý chceme dať do pozornosti najmä všetkým tvorcom literárnych diel so záujmom prihlásiť sa do tohto ročníka súťaže. Na všetky súťažné práce sa tešíme!
Veríme, že sa s tvorcami jednotlivých súťažných príspevkov osobne stretneme na slávnostnom vyhlásení výsledkov našej literárnej súťaže, ktoré bude 13. septembra 2019 v priestoroch Kysuckej knižnice v Čadci.

Mgr. Jana Balážová
KKS v Čadci