Plagát

 

Kysucké kultúrne stredisko v Čadci, organizácia v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja Vás pozýva na fotografický workshop „AKO PRACOVAŤ S FOTOAPARÁTOM“, ktorý sa uskutoční v Čadci v Dome kultúry v Čadci dňa 9. júla 2019 od 14.00 – 18.00 hod.

Lektormi budú Mgr. Helena Šišková ArtD. a Ing. Šimon Klačko.
Fotoworkshop bude zameraný na nastavenie fotoaparátu. Účastníci sa naučia ako nastaviť clonu, citlivosť, kompresiu, svetelnosť, expozíciu, režim snímania...
Účastnícky poplatok za workshop je 15 €/osoba, termín prihlásenia je do 28. 6. 2019 prostredníctvom prihlášky zaslanej mailom na adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Bližšie informácie 041/433 12 50.

Lektori:
Mgr. Helena Šišková ArtD. získala vysokoškolské vzdelanie na AMU – FAMU v Prahe a doktorandské na VŠVU v Bratislave. Ako dlhoročný pedagóg – odborný asistent pôsobila na VŠVU-Bratislava, Trenčianskej univerzite, Katolíckej univerzite v Ružomberku a ako garant odboru fotografia na ŠÚV v Ružomberku. Momentálne pôsobí ako učiteľka fotografie na SSÚŠ v Žiline. Súbežne pracovala vo vlastnej reklamnej agentúre, kde sa venovala predovšetkým reklamnej ilustračnej a editorskej tvorbe. Časť jej práce vyšla aj v knižnej forme ako ilustrácie k poézii. Okrem praktického zamerania fotografie sa venuje teoretickej, filozofickej ako aj pedagogickej činnosti v oblasti fotografie.

Ing. Šimon Klačko vyštudoval Multimediálne inžinierstvo na elektrotechnickej fakulte v Žiline. Momentálne pracuje ako učiteľ odborných predmetov na SSUŠ v Žiline. Súbežne je konateľom firmy Moovi, s.r.o., ktorá sa venuje nakrúcaniu dokumentárnych filmov, videoklipov a prezenčných videí. Rovnako sa venuje aj fotografovaniu. Jeho tvorbu si môžete pozrieť na stránke www.gramofoto.sk.

Prihláška vo worde: Prihláška_-_Fotografia.docx

 

Mgr. Ľubica Ligocká
odborná manažérka pre fotografiu
KKS v Čadci